skip to Main Content

Sponsoractie ‘Geven om armen’ in Lier

Zondagnamiddag 25 maart 2018 stonden we met dertienen aan de start van een loopwedstrijd georganiseerd door de atletiekclub AC Lyra uit Lier. Onder waarderende aanmoedigingen van vrienden finishten enige tijd later zeven kinderen, een tiener en vijf volwassenen nog steeds vol energie of eerder uitgeput. Een ding hadden we gemeenschappelijk: we hadden plezier in het samen lopen voor onze zendelingen onder het motto: geven om armen.  Met dit doel omarmden we elkaar en liepen we samen 69 km. We hopen hierdoor onze zendelingen extra te ondersteunen in hun omarmen van behoeftigen van welke aard dan ook.

In 2012 begonnen we in onze gemeente in het kader van de Maart-Mei Missie Maand (MMM) met een sponsorloop voor de VVP-zendelingen. De sponsorloop werd toen gelopen door een persoon en bracht ruim 3000 euro op. De volgende jaren groeide het aantal deelnemers. Nu, 6 jaren later, liepen we met wat minder of wat meer ervaren lopers verschillende afstanden. Graag zien we dit initiatief de volgende jaren verder groeien met deelnemers uit een grotere regio maar vooral met en nog grotere sponsoring voor onze zendelingen.

Hoe jij je hart voor de zendelingen kunt laten spreken? Indien jij of jouw gemeente onze VVP-zendelingen een extra steuntje in de rug wilt geven en zelf geen specifieke actie voor hen opzet, is deze sponsoractie mogelijks een leuke gelegenheid. Hierdoor steun je vooral de zendelingen maar bemoedig je ook de jonge lopers in het ontwikkelen van hun verdere plannen in het ondersteunen van onze zendelingen.

Back To Top