Jonathan & Ingeborg Vergauwen.

Europa

Info

Contactgegevens
vergauwen_j@hotmail.com
https://ywamheidebeek.org/nl/
Facebook: Jonathan Vergauwen
Instagram: jonathan.vergauwen

Thuisfront

Michaël van Kesteren
michaelvankesteren@hotmail.com

IBAN: BE17 0639 0270 0021

Thuisgemeente
Elim Christengemeenschap Gent

Jonathan & Ingeborg Vergauwen

Europa

Hallo! Wij zijn Jonathan en Ingeborg Vergauwen en samen met onze drie kinderen (Joëlle, Jesse en Joshua) zijn wij fulltime betrokken bij zending in Europa en daarbuiten. We zijn vooral bezig met het trainen van (jonge) mensen on God beter te leren kennen en Hem bekend maken, in een wereld ver weg én dichtbij. We houden van God en we zijn enthousiast over datgene dat we voor Hem mogen doen.

We geloven dat we Hoop mogen brengen in een wereld waar veel hopeloosheid is. Hoop brengen door praktisch bezig te zijn en het leven van anderen draaglijker te maken, maar vooral Hoop met een hoofdletter H, om te laten zien dat Jezus dé Hoop van deze wereld is.

Deze Hoop brengen doen we door vele mensen te mobiliseren voor wereldzending waardoor zij erop uitgestuurd kunnen worden. We werken voor Jeugd met een Opdracht Heidebeek in Nederland, een organisatie die alles in het werk stelt om Jezus bekend te maken in deze wereld. Wijzelf zijn betrokken bij de tak training. Hierbij trainen en mobiliseren we anderen om erop uit te gaan. Dit gebeurt veelal door de DTS (discipelschap training school). Jonathan geeft veel les in deze scholen die we vanuit Jeugd met een opdracht wereldwijd organiseren. We geloven dat het belangrijk is om doordrenkt te zijn van de openbaring van wie God is, zodat we vanuit dit kennen van God Hem ook bekend kunnen maken. Jonathan geeft les in de DTS bij Jeugd met een Opdracht Heidebeek, maar ook op vele andere plekken in Europa en daarbuiten. 

Klik op de kaart

Waar zijn onze Zendelingen?