Paulo & Miche Da Silva.

Brazilië

Info

Canto Maior de Palmares 34, ap. 302
Uberlandia CEP 38411054
Brazilië

minasflandes@yahoo.com

Thuisgemeente
Christelijke Gemeenschap Elim
Acaciastraat 2-4
9000 Gent

Rekeningnummer
Paulo en Miche Da Silva – Dequidt
BE96 4453 5549 9105

Paulo & Miche Da Silva

Brazilië

Vanaf 2016 is er in het kader van GRACIA Y CRUZ, het gemeentenetwerk begonnen in Chili, ook in Uberlandia een gemeente gestart. Paulo en Miche werken in Brazilië als een uitbreiding van wat er in Chili jaren geleden begonnen is. Ze zijn werkelijk pioniers. Sedert 2018 wordt er ook regelmatig een groep bezocht in de stad Ribeirao Preto met de bedoeling om daar ook een gemeente te beginnen. Ook in de grootstad Sao Paulo(via hun dochter Petra en haar gezin) wordt er een blijvende relatie uitgebouwd met dezelfde bedoeling van gemeentestichting.

Dochter Daniela (32) woont in de buurt van Paulo en Miche in Uberlandia, samen met haar zoontje Ariel(5j). Zij werkt zelfstandig als reportagefotograaf met de permanente assistentie van haar ouders bij de zorg en opvoeding van Ariel.

Dochter Petra(30) woont met haar man Marcos en zoontje Pedro(2) in de grootstad Sao Paulo. Zij werkt als vertaler/tolk en haar man heeft een kleine onderneming van vloerbedekking en luiken.

Dochter Christel(21) studeert en werkt succesvol in Santiago Chili in Buitenlandse handel. Ze huurt nu recent een studentenflat.

Klik op de kaart

Waar zijn onze Zendelingen?