Zjerre en Ilona .

Griekenland

Info

Contactgegevens
Odos Chronia
43005 Chronia
Griekenland

https://hope-givers.org
zjerre.lona@gmail.com

Thuisfront

Stephanie Cocquyt
stephanie-cocquyt@mijnoogappel.be

IBAN: BE11 9791 6658 2448

Thuisgemeente
Vineyard Gent

Zjerre en Ilona 

Griekenland

In de zomer 2023 verhuisden Zjerre en Ilona en hun kinderen van Noord-Afrika naar het Griekse eiland Evia. Ze volgden hiermee de roep: Kom over en help ons! Als ervaren zendelingen is het toch een hele nieuwe start en ervaring bij het invullen van hun roeping.

Hun basis is het gastenverblijf LoLaLi. LoLaLi staat voor Love, laugh, live! Dankzij Jezus is dat mogelijk: Hij kwam om ons het leven te geven in al zijn volheid. Zjerre en Lona maken dat Goede Nieuws bekend. Zo verspreidden ze LoLaLi. Momenteel is het gastenverblijf beschikbaar voor vakantie en wat later willen Zjerre en Lona LoLaLi-weken houden. Eind 2024 zouden ze graag de eerste koppels verwelkomen voor een huwelijksweek.

Zjerre en Lona kijken niet alleen naar het gastenverblijf maar blijven bidden voor een boot en medestanders, zodat ze een breder team kunnen vormen en de omliggende eilanden kunnen bezoeken. Hiervoor lopen er contacten met Broad Reach Maritime.

Missie
We zijn naar Evia geroepen met een drievoudige missie: bezoekers zegenen in ons gasthuis, discipelen vormen onder de inwoners van Evia en de eilanden bezoeken met de organisatie Broad Reach Maritime) https://www.broadreachmaritime.org/) om geïsoleerde gelovigen te bemoedigen en het Goede Nieuws te brengen. Als voorbereiding op onze missie, focussen we momenteel op drie zaken: Grieks leren, integreren en het huis in orde brengen

Klik op de kaart

Waar zijn onze Zendelingen?