Ontmoetingsdag 2023

11 november

Programma

09.00  Deuren open

10.00  Voormiddagsamenkomst

14.30  Namiddagsamenkomst

17.00  Einde

Parking & vervoer

AUTO: Ruime parkeergelegenheid aan de Brabanthal.

TREIN – LEUVEN STATION: Vanaf Leuven station rijdt er een shuttlebus naar de Brabanthal. Je kan instappen aan het busstation van de Lijn. Na elke samenkomst rijden er bussen terug naar het station.

PJV

Met heel veel enthousiame en liefde spannen zij zich in om kinderen en tieners een onvergetelijke dag te bezorgen.

Info.

Waarom?

De VVP-Ontmoetingsdag bestond al voordat VVP in 1993 werd opgericht (ruim 30 jaar geleden). Uiteraard had het destijds een andere naam (“Vlaamse Ontmoetingsdag”), maar de doelstelling is onveranderd gebleven, namelijk het ontmoeten van elkaar. Nog steeds is dit onze focus!

Voor wie?

Iedereen is welkom. VVP is enkel de initiatiefnemer, de organisator. Je bent welkom, van welke kerk je ook bent. In Christus zijn we één en mogen samenkomen in Gods nabijheid.

Thema: ‘Zie naar Jezus’
‘En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof (Hebreeën 12:2)’.

Meer dan ooit is het noodzakelijk om naar Jezus te kijken. God heeft ons geen kalme reis beloofd, wel een behouden aankomst. In alle omstandigheden mogen we zien naar Jezus. ‘Zie naar Jezus’ is daarom het thema van dit jaar. Als we naar Hem kijken, zien we wat echte waarde heeft. Jezus is ons voorbeeld, laten we Hem dan ook volgen. Hij is ‘de Weg’.

Spreker - GOR KHATCHIKYAN

Gor Khatchikyan (1987) werd geboren in Armenië en kwam als jonge tiener in Nederland terecht.

Toen hij aan zijn droomstudie geneeskunde begon, was hij uitgeprocedeerd asielzoeker. Ondanks zijn situatie was hij als student bestuurlijk zeer actief. Hij was lid van een studie- en studentenvereniging en ook zat hij in het debatpanel van een TV-programma ‘Het Nieuwe Lagerhuis’. Uiteindelijk kreeg hij een definitieve verblijfsvergunning en kon hij zijn studie afmaken. Inmiddels heeft hij na zijn opleiding geneeskunde de vervolgopleiding Spoedeisende Geneeskunde afgerond.

Gor is een veelgevraagd spreker in kerken, bij bedrijven en op conferenties; zijn prediking is motiverend en uitdagend.

Aanbidding - THEO VAN LAAR

Theo van Laar is getrouwd met Ina, familieman en gepassioneerd aanbiddingsleider in zijn thuisgemeente Mozaiek0318 in Veenendaal. Bij Royal Mission coördineert Theo de School voor Leiders.

Theo komt uit de Nederlandse Hervormde Kerk en is vanaf zijn achttiende tot zijn veertigste levensjaar actief geweest als diaken en muzikant. In 2006 kwam hun geloofsleven op de kop te staan. Hun oudste zoon werd geconfronteerd met angststoornissen. Door bevrijding was hij in één gebed van deze angsten af. Sindsdien is hun kennis over God veranderd in een relatie met God. Theo ervaart dat God zijn leven steeds mooier aan het maken is.

Theo is een gewaardeerd aanbiddingsleider.

VVP-Ontmoetingsdag 2023 - PROMO.