skip to Main Content

WAAROM ORGANISEERT VVP DEZE DAG?

De VVP-Ontmoetingsdag bestond al voordat VVP in 1993 werd opgericht (ruim 29 jaar geleden). Uiteraard had het destijds een andere naam (“Vlaamse Ontmoetingsdag”), maar de doelstelling is onveranderd gebleven, namelijk het ontmoeten van elkaar. Nog steeds is dit onze focus! Als de coronapandemie ons iets heeft geleerd, is het de sociale dimensie van het kerk zijn. De kerk bestaat uit mensen die behoefte hebben om elkaar te zien, met elkaar te praten en gewoon om samen te zijn, waarbij het geloof de gemeenschappelijke basis vormt. 

IS DE VVP-ONTMOETINGSDAG ENKEL VOOR VVP-GEMEENTEN?

Dit wordt soms wel eens, ten onrechte, gedacht. VVP is wel de initiatiefnemer. In een lied zingen we: ‘Vader, maak ons één.’ Daarom is iedereen, van welke kerk je ook bent, welkom!

PROGRAMMA

09.00  Deuren open

10.00  Voormiddagsamenkomst

14.30  Namiddagsamenkomst

17.00  Einde

PJV

Met heel veel enthousiame en liefde spannen zij zich in om kinderen en tieners een onvergetelijke dag te bezorgen.

PARKING & VERVOER

AUTO

Ruime parkeergelegenheid aan de Brabanthal. 

TREIN – LEUVEN STATION 

Vanaf Leuven station rijdt er een shuttlebus naar de Brabanthal. Je kan instappen aan het busstation van de Lijn. Na elke samenkomst rijden er bussen terug naar het station.

(Misschien moet je even wachten, omdat de bus heen en weer pendelt.)

Over KEES KRAAYENOORD

Kees Kraayenoord is in ons land zeker geen onbekende. Hij heeft als aanbiddingsleider al een heel traject afgelegd. Kees Kraayenoord begon op zijn 17e als aanbiddingsleider. Hij heeft vele cd’s op zijn naam staan, heeft op vele plekken opgetreden en is nu voorganger van de kerk Mozaiek0318 in Veenendaal.

Na jaren van reizen en on tour zijn ontdekte Kees iets wat nu zo’n belangrijke waarde in ons leven is geworden: als aanbiddingsleider ben ik niet in eerste instantie geroepen om als artiest rond te reizen, maar vooral om de kerk te dienen en Gods kinderen in Zijn aanwezigheid te leiden. Zijn levenverhaal heeft Kees neergeschreven in zijn boek ‘Backstage’.

Kees Kraayenoord geeft je in Backstage een kijkje in zijn leven achter de schermen. In het ‘echte leven’ was hij vaak anders dan als aanbiddingsleider op het podium. Maar daar kwam hij niet mee weg…

Met vallen en opstaan ontdekte Kees, dat God verlangt naar echte aanbidders, mensen die niet alleen voorgaan in het zingen en spelen, maar ook in een leven van aanbidding, hoe gebroken en onvolmaakt zo’n leven ook is.

Kees Kraayenoord is voorganger van Mozaiek0318 in Veenendaal. Zijn passie is om met de gaven die hij van God heeft gekregen, zijn stem, zijn muziek en zijn spreken, mensen in Gods aanwezigheid te brengen. Ook wil hij graag jonge aanbiddingsleiders helpen om hun plek te vinden in hun eigen gemeente.

Kees is getrouwd met Nicole, vader van drie dochters en drie schoonzoons en opa van 2 kleinzoons en een derde op komst.

Over WILKIN VAN DE KAMP

Wilkin van de Kamp is getrouwd met Aukje. Samen hebben zij vier zonen, vier schoondochters en zeven kleindochters. 

Wilkin weet zich geroepen om mensen te helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken, en om samen met christenen uit alle kerken onze eenheid in Christus te vieren. Om de bediening van Wilkin te ondersteunen is stichting Vrij Zijn opgericht. In Nederland is Vrij Zijn uitgegroeid tot een beweging van christenen uit allerlei kerken die hun identiteit, vrijheid en eenheid in Christus hebben gevonden en die dit onderwijs willen (helpen) uitdragen.

In dit alles wil Wilkin de bevrijdende boodschap van Gods liefde verkondigen. Van zijn hand verschenen meer dan veertig boeken. Het boek “Het wonder van het kruis” is inmiddels uitgegeven in vijftien talen. Wereldwijd traint Wilkin voorgangers op nationale leidersconferenties om de boodschap van “Het wonder van het kruis” door te geven.

Wie je bent in Christus

God biedt je een onverwoestbare identiteit aan, waar niemand iets van af kan doen en waar niemand iets aan kan toevoegen. Het is je gloednieuwe identiteit in Christus. Het gaat er vooral om hoe God naar je kijkt als je ‘in Christus’ bent.

Stop met je oude identiteit op te poetsen en ga genieten van je gloednieuwe identiteit in Christus. Je zult er een mooier mens van worden. Als je gaat ontdekken wie je bent in Christus, zul je op elk terrein van je leven in kracht en overwinning wandelen. Dit mooi vormgegeven dagboekje neemt je in 40 dagen mee op reis naar je nieuwe identiteit in Christus.

Back To Top